Snälla bli min

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig
 

if you still care don’t ever let me know


behind our masks, we are all safe. don’t ever take it off, they might see who you are underneath it all.

Hola! Jobbade idag, har gjort exakt samma sak som igår. Efter praon så åkte jag med Olivia & solade. Åh gillar inte att sola solarium, det är så grymt tråkigt..Men när vi solat klart så åkte vi och fikade nere vid havet tillsammans med Jannie, Rebecka, Emma & Britta. Väldigt mysigt & behövligt efter en jobbig vecka. Idag fyller även min kära vän Fabian Alberts 17 år, nästan lite stor nu ju. Grattis till honom iaf. Nu ska jag se ifall jag hittar något att ta på mig tills imorgon. Det är även sista dagen på konfirmationen imorgon med, that suck's.
love/a

Första dagen på Chealse

Hello lovers! Första dagen gick kanon. Jag jobbade ifrån halv 11 - halv 4 helt okej faktiskt. Åkte ut valde ut konfirmations bilder efter jag slutade..INTE nöjd. Ser ut som ett glatt mongo på varenda bild typ *sadface* Efter det så åkte jag och Jannie och solade iaf. Måsta bli brun innan konfirmationen. Ska sova nu
love/a



Hemma bra, men Rumänien bäst

Åh vad längesedan jag var inne och uppdaterade mig nu! Jag har iallafall haft världens bästa resa och jag ska berätta mer om den någon annan jag. Imorgon börjar min prao på Chealse & ni får gärna komma förbi, bloggar mer senare tror jag.
love/ a


bilden är ifrån 2008

Goodbye my lover

Nu ska jag åka och gissa vad jag märket. JOO NÅGON HAR SPRÅNGT MITT HEADSET!!!! HA DET BÄST I SVERIGE SÅ HÖRS VI SNART!!! PUSS

Flyg ångest

Nu har jag iallafall lyckats packa klart. Eller aa, mamma är klar..Fick panik förut när jag insåg att vi inte hade en ända nöt i huset förutom mina familjemedlemmar!  Så jag fick slänga mamma in i bilen till Maxi och köpa nötter & tidning. Ska ju faktiskt sitta 2 timmar på ett flyg & sedan 5 TIMMAR i en buss..Eftersom att jag ska till ett fattigt ställe och ingen lyxsemester så kommer jag inte ha någon chans att blogga överhuvudtaget tyvärr. Så ni får vara utan mig en vecka, MEN LUGN!!! Jag bloggar direkt nästa torsdag när jag kommer hem. Jag bloggar såklart imorgon innan jag åker med. Nu ska jag lägga mig och kolla på DH
loove/a

tror att jag kommer klara mig helt ok på flyget osv, har ju mina nötter, musik & tidningar♥


She Ain't You

Todays outfit
militär jackan - TESSIE
halsduk - New Yorker
tunika - Gina Tricot
tjocktröja - H&M
tights - Ålèns
prime -Raglady

Jag började denna dagen med att försova mig..yeah. När jag insåg att klockan var 10 och jag skulle inte vara i skolan förens klockan 1 så bangade. Gick iallafall upp och tog en go morgon prommenad i det halv tråkiga vädret med mig söta vovve. Mötte sedan min älskade vän Paula och hade en underbar pratstund eftersom att jag åker imorgon. Sedan så kom min älskling så åkte vi till Film Tajm & hyrde världens konstigaste film (TRIANGEL)
loove/a

Birthday gifts

Det här har jag fått hitills -
Armband ifrån Raglady och runt omkring det så står det
We are each other of us angels with only one wing, and we can only fly embracing each other
Fick ifrån min älskade syster frida
Maglinneifrån H&M
Ed Hardy parfymen ifrån Grandparfymeri ifrån my love
Örhängen ifrån Fris & Company ifrån min älskade syster
Fris & Company ring ifrån my love
Galet snygg ring ifrån min älskade broder
Minitär jacka ifrån TESSIE ifrån mami and papi
Gulligaste halsbandet ifrån Benjamin!
Sport BH + 1000 New Body trosor ifrån m&p
Armband ifrån farmor och på hjärtat så står det på ena sidan
Från farmor och på andra sidan så står det bara Anna
Malins goodiebaag! lovelovelove
+ en massa pengar & massa annat! Tack för allting
När jag kommer hemifrån Rumänien så vet jag vad jag ska göra iallafall
Shoppaaa!!!

1 minut kvar

Hej alla underbara läsare! Idag fyller jag 15 hela år för er som inte förstod det. Och tack för alla underbara grattis och fina texter & samtal jag fått idag. Imorse så mötte jag Malin i skolan och fick en goodibag med massa fina saker i. Tack älskade Malin. Sedan fick jag en härlig födelsedags sång i bamba & en gullig present utav Benjamin. När jag komhemså  träffade jag Ida och i födelsedags present fick jag en påse nötter. Hon känner mig alldeles FÖR väl..Släkt kalas och massa fina presenter. Lägger ut bilder på vad jag fick lite senare.
loove/a
Kan du gissa vad som ligger i?






Birthday

feelin awesome!♥

15 år och aldrig varit bättre

I haven't lost anything, except my mind


Svar på vart jag ska på Torsdag

Nu äntligen ska jag svara på vart jag ska på Torsdag. För er som inte redan visste det så ska jag till rumänien med min konfirmation och hjälpa fattiga människor men olika saker. Så jag kommer ju inte åka på någon underbar solsemester precis. Men det känns som om det kommer bli grymt iaf. Vi kommer ju få göra massa roligt med. men ändå på samma gång se hur jobbigt dom faktiskt har det och hur bra vi har det. så man ska lära sig att vara med tacksam och hjälpsam. är ju borta en vecka och jag tror helt klart den veckan kommer ändra mig som person. now you know
loove/a

If we ever meet again


Who dat girl

Hemma ifrån en mysig eftermiddag i stan med födelsedagstjejen & gott häng. Bilderna är ifrån när vi fikade vid paddan. Myysssss. Nu ska jag städa lite i mitt rum och sedan blir det partaayy. Hoppas alla får en grym kväll för det kommer olivia få iaf.
loove/a

En mycket speciell dag!

grattis till en av världens bästa tjej ♥


Laserdome

Idag har jag gjort det roligaste jag gjort på längre! När jag kom hem efter att ha tagit kort så gick jag en kvällspromenad med mami. Sedan så övertalade min kära syster mig att jag skulle åka med henne och massa annat gott folk och spela(?) Laserdome. För var jag lite tvek eftersom att jag aldrig varit där innan, men det är något jag inte ångrar att jag gjorde iallafall. Det var helt grymt! En mycket lyckad fredags kväll. Nu ska jag lägga mig och försöka sova.
love/a

Jag är nästan där

Ett litet snabbt inlägg innan jag måste åka iväg igen. Jag ska åka och ta konfirmations kort. Det är typ kort man tar och ger ut till alla nära och kära! Bilden tog jag precis, hehe. Har inte riktigt bestämmt mig om hur jag ska ha mitt hår eller vad jag ska ha på mig så jag har ganska panik just nu eftersom att jag ska åka om en halv timma! Nu ska jag kila iväg till badrummet och fixa mig.
loove/a

When nothing goes right, go left

Outfit on this lovely friday
Jaa, stog i cafèt idag & det gick grymt bra! Snart har min underbara klass samlat in alla pengar som behövs för att åka till Prag i 9an.
loove/a

Where have you been all my life?

Hej alla goa bloggläsare!
Jag ber om ursäkt för en dålig uppdatering den senaste veckan. Men jag har varit helt slut och haft fullt upp hela tiden. Men jag är jätteglad för läsarna har stigit väldigt mycket de senaste dagarna,det är sjukt kul! Idag började dagen med skolan och så kom min älskling till skolan och överaskade mig eftersom att vi har 16 månader idag! Sedan hade jag sista konfirmationen. Sedan blev det hem till Jennifer och slingade hennes hår tillsammans med Martia jennis pojkvän och moa tjärnström! Nu ska jag hoppa in i duschen för att imorgon ska jag ta konfirmations kort och det måste bli bra annars vet jag inte vad jag tar mig till..OCH två saker till..Imorgon ska jag stå i cafèt tillsammans med Leila och det kommer bli grymt! Andra saken är om det är någon som har listat ut vart jag ska åka om en vecka? haha. Bloggar mer lite senare för nu hör jag att duschen blivit ledig.
loove/a



Ibland när jag saknar dig

så tänker jag på oss och alla minnen som vi delat


som det flesta kanske vet håller jag på att deppa ihop. Jag orkar ingenting längre för det är plågsamt med såhär mycket plugg. Visst var jag berädd på att 8an skulle vara jobbig, men såhär jobbig!? Jag har iallafall hittat ett jätte gammalt usb minne med underbara bilder. Så dom kommer upp på bloggen snarast! Idag var jag i stallet och imorgon måste jag baka för jag ska stå i cafèt i skolan på fredag! Så alla på EPP är hjärtligt välkomna. Och det är bara en vecka kvar tills jag lämnar sverige, gissa vart jag ska?hmm.. det får ni allt suga på tills nästa inlägg. Nu ska jag sova.
love/a

Music is all we need

Bilderna ifrån helgen kommer här.
loove/ a



















We don't waste no precious time


Hej på er alla härliga människor!
Det är jätte kul att se att det är fler & fler som läser. Idag väckte min kära pojk mig vid typ kvart i nio igenom att ringa och väcka mig, ungefär såhär lät det - JAAAAAAAG HAR BESTÄMMT ATT DU SKA TA BUSSEN SOM GÅR OM 10 MINUTER HEM TILL MIG SÅ SKYNDAAA DIIIG. Mh, jo det måste nog vara det bästa sätt att bli väckt på..men jag hann faktiskt med bussen galet nog! Men dock så har jag inte hunnit att hämta min kamera hemma hos Felicia än så alla biler satsar jag på att lägga upp i morgon istället. Men här är iallafall en bild som jag har tagit ifrån facebook. Nu ska jag kolla på gynekologen i askim och hoppas på att somna, sov gott!
loove/a

What a night

Hej alla undebara läsare!
Ikväll har jag varit på tjejmiddag hos min underbara klass& barndomsvän Felicia Andersson som fyller 15 år. Det känns helt sjukt. I hela 15 år har vi känt varandra. Det var iallafall riktigt lyckat! Men det som suger är att jag glömde min kamera hos Felicia..Så imorgon kommer bilderna istället. Hoppas alla har haft en lika lyckad kväll/natt som jag!
loove/a

SVAR PÅ FRÅGA

Fick en fråga idag om var jag hade köpt mina ansikts produkter och jag är inte helst säker men jag tror att man kan köpa dom i stortsätt överallt. Apoteket, H&M eller också bara vanliga mataffärer! Hoppas du kände att du fick svar på din fråga.

Sweet dreams

(bilden är ifrån när vi var ute och myste i solen

Heej alla sköna människor!
Just nu ligger jag i min sköna säng och harpå mig min grymma OP. Ska snart hoppa in i duschen och sedan efter det hade jag tänkt att bege mig emot frölunda torg och kolla efter något att ha på sig tills ikväll eftersom att jag inte kan hitta någonting! När jag kommer hem väntar damsugaren på mig tyvärr..För er som inte vet vad jag ska göra ikväll ska jag på tjejmiddag till en riktigt go tjej som fyllde 15 igår. Jag kan också lova att det det kommer några bilder ifrån ikväll senare på bloggen. Jag har nämligen bestämmt att ta med min älskade kamera. Men nu måste jag skynda mig in i duschen!
loove/a

Sometimes I wish I had never met you

Godkväll! Ikväll har jag varit med albut & idut och kollat på film. Imorgon blir det tjejmiddag men goa klasskompisar och kanske att jag ska sätta på nitarna mamma köpte till mig på något fult och göra det snyggt. Ni kommer få se hur jag gör iallafall. Nu ska jag sova iallafall.
loove/a

15.18

Ibland blir saker och ting bara ljusare och ljusare. Tack Mamma! 
looove/a

Funny Friday

Hejsan alla godingar! Kom precis hem ifrån skolan med ett avklarat svenska prov. Det måste jag erkänna att det kan nog vara det sämsta jag NÅGONSIN gjort..åh orkar inte.
+ detta..

00.46

Har pluggat hela kvällen och vill inget annat än att fixa provet imorgon. önska mig lycka till. kuligt inlägg, naat. ska sova nu iallafall. hoppas alla haft en toppen dag!
love/a

RSS 2.0