ID


WHAT?..


LAN & HANNAH MONTANA

Inatt så lanade jag & 7 andra goa tjejer hos antonia. Fast det blev inte mycket till lan för alla däckade vid 2. Men jag, lydd & hedda höll oss vakna till 4 iallafall. Nu ska jag till frölunda torg med Olivia. xoxo

FAMILJE MIDDAG PÅ GÖTAS KÖK & BAR


LOV OCH GO LÖRDAG

Mobil bloggar för första gången nu! Ikväll har jag varit hemma hos Hedvig med massa goa. Imorse var jag och Jannie och tränade. Vi var där vid 11 så vi drog ett spinning pass och ett CX30, välkommen träningsvärk.. Nu ska jag lägga mig och kolla film. Sov gott allesammans!


VÄLKOMMEN HEM BÄSTIS


GOASTE


RESCUE ME

ÄNTLIGEN hemma, ÄNTLIGEN i min sköna säng
Kom precis hem från Jannie. Vi var först på gymmet & var på ett nytt pass som hette CW30. Ingenaning vad det står för men man tränade typ rygg, mage& rumpa. Faktiskt kul, så det rekomenderar jag! Sedan åkte vi hem till Jannie. Vi lagade god mat & passade Amelia. Även torsdagsfilosofin. Nu ska jag gå & lägga mig. Sov morgon imorgon & sedan lov, how good is that?
Funderar på att ha en bloppis, har massa kläder jag vill bli av med. värt/ovärt?

YOU ARE THE BEST THING THAT EVER BEEN MINE

Har haft bloggtorka hela veckan men nu kände jag att jag måste uppdatera mig lite iaf

Som de flesta försår har min blogg blivit facerapad? ja, cheesburgare är ju faktiskt inte mitt liv (även fast man tror det)

Var och kollade på Kitas Gymnasiet idag & det verkade bättre än jag förväntat mig. Mötte sedan upp Olivia i stan & fikade. Nu ska jag åka & gymma. Vad har ni andra (96,or) valt?
peace out

Är sugen på en cheeeees ;) <3

Åhh cheeesburgare gör min dag <3


A relationship is made for two but some bitches dont know how to count.


MADE BY ME

all I care about now, is hearing you, calling for me. I want to hurt you, bad. really fucking bad. I want you to feel the pain i’ve felt, and still feeling. I want you on your knees, screaming that you can not take the pain anymore.

I want the oppertunety, to leave you, crying on the floor. begging and screaming for me to give you another chance. the oppertunety to turn you down, to leave you behind withyour heart in a million pieces.

never really being able to recover…


MÅNDAG



I'LL BE STANDING RIGHT NEXT TO YOU

Helt sjukt

PARANORMAL ACTIVITY 3

Bjuder på en bild ifrån Egypten. Ren lycka

Nu är det redan veckans slut. Dagarna bara susar förbi. Inte för att man klagar direkt. Om mindre än en vecka så är det ett efterlängtat lov. Idag var jag först i stan med Oliver & kollade på lite nya kläder. Hittade lite saker men köpte inte med mig något. Senare vid 7 så åkte jag, oliver, olivia, lydia, hedvig & anton in till stan för att sedan gå på bio. Vi var på Paranormal activity 3, ganska logiskt med rubriken? Men den var iaf sjukt äcklig. Precis som de andra filmerna. Har även inskaffat ett efterlängtat träningskort på Sport Life. Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova iaf. Hoppas alla haft en bra helg. puss

UNBORN

God kväll eller godnatt?
Kom precis hem ifrån en mysig film kväll hemma hos lydia tillsammans med elin, elsa & hedvig. Vi var & hyrde en film som heter UNBORN. Riktigt äcklig var den. Den handla typ om döda barn & demoner osv. Som de flesta vet så tycker jag verkligen om att se på läskiga filmer men denna filmen var bara sjuk och äcklig typ. Så nu ska jag gå och lägga mig och sedan upp hyfsat tidigt imorgon eftersom att jag ska till stan. Hoppas alla haft en rolig kväll även fast det dåliga vädret. sleep well everyone

CALL YOUR GIRLFRIEND


FLYGER IVÄG SOM ETT PAPPERS FLYPLAN

Hon vill vara blind. Därför blundar hon för allt hon ser. Blundar för allt som går fel.
HOLA READER'Z!
har precis kommit ur ducshen efter en go timma på gymmet med Jannie & Julia.
Gårkvällen var väldigt mysig. Var på Resturang tillsammans med Oliver, Siri, Andreas & Viktor för att Oliver fyllde 17 år i Torsdags. Sedan så åkte vi & hyrde film i regnet. Riktigt deg kväll.
Har riktigt blogg-torka. Im so sorry. Bloggar mer ikväll & lägger in lite goa bilder & fina texter. Älskar sådana bilder! Nu ska jag göra mig iordning iaf. puss

IF I ALWAYS TRY


I GUESS KARMA COMES BACK AROUND



BECAUSE OF YOU



NEW

INDISKA
RAGLAY
RAGLADY - BE YOURSELF. THE WORLD WORDSHIPS THE ORGINAL
MILLAMI

CRANK IT UP

Helloo everyone !
Idag har jag varit på frölunda torg och letat födelsedags present till oliver som tror att han blir stor bara för att han fyller 17 år imorgon. Jag hade tänkt att köra typ ett par kalsonger eftersom jag förstört alla när jag gjort kalsonggreppet på honom..Men det gjorde jag inte. Jag köpte en annan fin sak som är hemlig just nu. Fick även med mig några fina smycken ifrån raglady så jag är mycket nöjd. Nu har precis oliver, olivia & elin åkt hemifrån mig efter en mysig filmkväll. Vi såg någon patetisk film som handlade om att 2 gifta män skulle få göra vad dom ville i en vecka typ, haha. Nu ska jag lägga mig & kolla på onsdagarnas höjdpunkt! TRUE BLOOD. god natt alla trogna läsare & glöm INTE att anmäla er på Alla Krossade Hjärtans Dag. Man vinner ju ett presentkort på 60 000 :-

I WILL NEVER WIN THIS GAME WITHOUT YOU

Jag känner mig bäst i hela världen. Var ute & PW igår med therese. Hur gött som helst. Även fast vädret sög kändes det bra. Nu sitter jag i skolan och hoppas på att klockan ska slå halv 3 så jag kan få åka och sola. Orkar inte vara blekast i världen längre. Måste ju även få färg till när jag åker. På fredag är det bara två månader kvar!! WIHHUUO.

WHEN I HELD - PARODI


BREATHE ME


ALLA KROSSADE HJÄRTANS DAG - ANMÄL ER!!

ANMÄL ER HÄR - http://blogg.se/allakrossadehjartansdag

YOU'VE CHANGED

Min underbara helg ♥


I fredags var jag först i skolan, eller aa inte i skolan för vi hade först orgentering i 2 timmar sedan hade vi friidrott i friidrottens hus. Första gången jag var med på det faktiskt. Kände att det var dags nu, hehe. Sedan åkte jag till stallet och red p åden nya hästen. Kommer dock inte ihåg namnen, det gick väl hyfsat. Sedan hade jag en timma på mig att skynda mig hem och duscha och sedan springa ner till Britta på hennes avskedsmiddag. Mina 2 närmaste vänner åker ju bort i 2 månader så vi tog farväl av dom. Saknar dom riktigt mycker redan faktiskt. Man tänker så att aa men nu ska jag ringa britta eller ida..och så kommer man på sig själv att nej, dom är i medelhavet nu dom små äckelna. Men somsagt, bra fredag iaf.
Lördagen var väl inte lika lyckad. Men mysig var den allt! Var inne i stan med Hedvig, Olivia & Micael. Vi fikade på Frank's. Efter en stund kände jag att jag mådde hur dåligt som helst så jag var verkligen tvungen att åka hem. Kände mig typ avdäckad och sjösjuk, jätte hemskt. Somnade på en gång när jag kom hem. Snacka om att vara riktigt nära döden.
Söndag är ju som sagt en riktigt slapp dag så vad gjorde jag?..ganska logiskt. Men senare på kvällen var jag, Jannie & Louise ute & power-walka! Så lite hurtig var jag allt. Har inte pluggar ett skit i helgen vilken jag VERKLIGEN borde gjort. Men jag får helt enkelt skylla på att elefanten i min trädgård käkade upp mina böcker, som den alltid brukar göra.
Idag är det dock måndag & jag har inte gjort ett skit förutom att sova. Känner mig fortfarande ganska dålig. Nu ska jag fortsätta sova. SOV GOTT


Rainbow of love


har du tänkt på din egna begravning?

Åh hej! Ta bilden med en nypa salt. Kollade igenom mina bilder & hittade det finaste minnerna, haha! Från den goa såkallade fjortistiden. De är helt sinnes att man på riktigt såg ut som man gjorde haha.

Men iaf. Idag så försov jag mig (igen) jag fattar inte hur jag lyckas. Endå så somnar jag alltid vid typ halv 12 men jag orkar endå aaaldrig upp på morgonen. Måste bli bättre på det iaf. Efter en låååång skoldag så hade jag sett fram imot att lägga mig i min säng men nej. Jag ska ju faktiskt visa upp mig i bikini om bara 2 månader!? Så det blev ut och dra en power-walk med stavarna. Forever alone. Men efter en behövlig pw så åkte jag till Adams Cafè och träffade mina tjejer & satt där och pratade om allt och inget typ. Nu är vi hemma hos mig och kollar på sol,fest & oroliga föräldrar. torsdagsfilosofi så att säga. Börjar annars 11 imorgon, inte fel det heller. Dock ska jag ha idrottsdag vilket faktiskt är ganska fel, orkar inte...
godnatt anyway

false

Svar : Ja då har du tydligen hört mer än mig, för vad jag vet har han inte varit otrogen eller hittat någon ny. Kan tyvärr inte ge dig ett bättre svar men jag hoppas du nöjer dig med detta. Tack!

sometimes beeing a teenager makes me wanna die


Ligger i soffan & kollar på AWKWARD. Borde verkligeeen plugga men jag orkar verkligen inte :( min älskade hund ligger inne på sjukhus. mamma fick åka in med honom igår natt och han fick stanna över natten så skulle mamma hämta honom idag, men han var för sjuk så han fick stanna tills imorgon. ska försöka plugga snart, blogar mer ikväll! puss

du putter ifrån dig den som bryr sig mest

Heeej alla trognad läsare!
Jag är hemskt ledsen att jag inte bloggat på ett tag, jag har nämligen haft JÄTTE mycket i skolan & med allt. Men nu är jag back on track. Lite onödig information att börja med så har jag prov ridigt i en bättre grupp på fredagar. Det gick skit bra & alla var jätte trevliga så det var jätte kul!
Min helg har varit jätte bra, i fredags så red jag ju & efter det åkte vi in till alladin cafeet.
I lördags så var jag hos Calle med goa vänner & bara chillade.
Idag så vaknade jag jätte tidigt för jag kunde inte sova så var Olivia vaken så bestämde vi oss för att ta en prommenad. Vi var ute & gick i 2 timmar, duktiga tjejer! Nu ska jag sätta mig och plugga.
Pusss

.


världens bästa vänner

bilden är tagen av http://vjohnsson.blogg.se/
GRYM LÖRDAG, TACK FINASTE VÄNNER

last friday night


did you love her the way that you loved me?


finally happy

Hej baabees!
Min fredag var hel grym, tack älskade elsa för en underbar kväll.
Bilder kommer antagligen. Idag kör vi ännu hårdare! haha puss

RSS 2.0