31 dec

Palm beach
Gick upp till cafèt för att köpa kaffe så får jag syn på denna. Verkligen menad för mig, haha. Gillar dock inte cola men jag var TVUNGEN att köpa den (tvångs) Det finns säkert någon som kan dricka den för min skull, hehe.  
Det står 'share a coke with Anna'


31 dec

ON THE BEACH
Äntligen har jag fått lära mig att surfa! Hur glad som helst. Är på Palm beach och har det underbart. Snart bär vi av hemåt och sedan vidare för att kolla på fyverkerierna. Tagga 2012!!
(Otroligt ful bild men skitsamma, lycklig som åh jag vet inte vad)




30 dec

UTFLYCKT
först så var vi på ett utsikts ställe som heter 'The Gap' Sjuk utsikt. Något av det finaste jag någonsin sätt. Det var dock ganska många som tagit sitt liv igenom att hoppa ifrån bergen rakt ner i klipporna.
Sedan åkte vi till Bondi beach och badade. Nu ska jag sova och tagga inför det nya året!
puss



The Gap

Bondi Beach

29 dec

Underbart väder. Bara legat vid poolen hela dagen. Imorgon ska vi till Bondi beach som är en utav Australiens finaste stränder.
puss


28 dec

130$
80$
910 kr
560 kr



28 dec

Shop till I drop
Varit och shoppat hela dagen. Även i Australien är det mellandagsrea. Dock inte lika bra som sveriges men endå helt okej. Fick med mig ett par one teaspoon shorts, ett par fina julklappar. Gjorde riktiga kap! Bilder på julklapparna kommer inte komma upp förens de är utdelade till den rätta ägaren, haha.
puss

27 dec

SHARKS
Idag har vi varit i staden och kollat på olika saker. Först var vi och kollade på opera huset och sedan var vi och kollade i ett akvarie. Bron som är på första bilden är den bron jag ska klättra, lite halv läskigt.


Ansiktsmålning på Ellie



Världens sötaste sjöhäst




26 dec


On the beach

25 dec


noah, jag & ellie
Making pavoloba
Varit vid poolen hela dagen så det är inget exlusivt. Imorgon ska vi antagligen till stranden. Är fortfarande jätte seg efter redan. Men jag drog mig själv ut på en jogging runda. Dum som jag är gjorde jag det på dagen när det är som varmast. Man lär ju utav sina misstag som sagt. Har fått bygga ett helt lego torn och hus. Stolt över det. Det kommer en bild mycket snart, haha. GOD JUL alla i sverige.
puss

24 dec

Även tomten kom & hälsade på
Firade jul tillsammans med vänner till min moster. Kändes konstigt att det var soligt. Kändes inte riktigt som jul. Känns fortfarande inte som jul. Har haft en toppen dag. Det små regnade lite till och från mellan 11-14 sedan var det strålande sol. Huset jag bor i har ju pool och det är en saltvatten pool så man blir hur brun som helst. Även jag fick 2 julklappar. 1 par shorts och en biljett att klättra. grymt! Nu ska jag lägga mig efter en lång dag.
God jul alla fina

24 dec

Gött pool-häng






24 dec

Go bränna efter ca 2 timmar på stranden
image descriptionimage descriptionimage description

24 dec

Merry Christmas, God Jul
Vaknade vid 05.20 utav att det regnade. La mig i soffan och kollade ut mot den sjuka utsikten. Efter en stund slutade det att regna och solen kom fram. Väckte mamma och så gick vi en liten promenad. Känns konstigt att det är jul. Har även VÄRLDENS HEMSKASTE bränna. Helt illröd, stackars mig. Nu ska jag gosa med mina favorit barn
puss
image description

23 dec

image description

Överdelen kostade 85$ ca 600 kr
Underdelen kostade 65$ ca 500 kr
den är hur snygg som helst på, den kommer vara skit snygg när man är helt brun

23 dec

image description
Lovely sun, lovely summer, lover Australia
Har precis kommit hem ifrån stranden. Bränt sönder en större del av mitt ansikte + mina axlar. Först åkte vi till Manly Beach's shopping center för att hitta någon snygg bikini. Jag hittade faktiskt en skit snygg bikini som fick följa med mig hem. Efter vi varit runt och kollat så var vi och åt lunch på en riktigt fräsh resturange. Eftersom att centret låg precis vid Manly beach så gick vi och tog ett dopp i havet. Det har varit strålande sol, några små regnskurar men det var knappt. Runt ca 25 grader. Vi var vid stranden i ca 2 timmar. På 2 timmar lyckas jag bränna mig, fattar inte. Detta är tydligen en kall dag i Australien. Skrev i tidigare inlägg att jag skulle visa bilder på huset osv och de kommer. Även bilder på min snygga bikini. Ska nu iväg och leka med mina älskade bebisar.
Imorgon är det julafton, tagga. Australien ligger typ 1 dag före Sverige så jag skriver datum på alla inlägg så det inte blir konstigt. Ha överseende helt enkelt.
Puss

22 dec

Även Australien älskar julpynt, det är väldigt vanligt med renhorn och röda bollar på sina bilar som ska likna rudolf med röda mulen.
Det har regnat hela dagen så våran första dag i Australien blev till att softa. Man orkar inte göra så mycket efter att man varit 22 timmar i luften utan sömn plus ca 7 timmars stop på olika flygplatser. Men vi kämpade oss dock till ett utav shopping centrerna. Hittade hur mycket saker som helst. Jag trodde att deras mode skulle suga men shit. Dock är allt typ beach fashion men endå. Hur jäkla fina saker som helst. Hittade även mina dröm shots. One thesboon, im in love. Köpte dock ingenting eftersom jag skulle spenderat alla mina pengar. Måste chilla med det lite. 3 veckor kvar ju. Fram mot kvällen så slutade det att regna och blev lite soligt. Så medans solen äntligen vågat sig fram så gick vi på en liten promenad. Vi gick förbi massa hus som hade det roligaste julbelysningarna jag någonsin sätt. Känns konstigt att folk har jultomtar osv när det är sommar. imorgon ska det tydligen regna..orkar inte åka ifrån ett regnigt land till ett annat..åh.
image descriptionimage description

ÄNTLIGEN FRAMME

image description
Godmorgon mina kära läsare.
Nu har jag ÄNTLIGEN kommit fram till Australien! Först var planet till bryssel försenat ca 1 timma. Sedan 2 timmar på planet ifrån landvetter till bryssel, det var en helt okej resa. Men resan ifrån bryssel till abu dhabi var INTE rolig. Fast från abu dhabi till australien var MYCKET värre. Sov ca 2 timmar på hela resan. Den sista vägen tog ca 14 timmar. Alltså 1 timma längre än vad som var beräknat. Här är klockan 17.50 & hos er är det 07.50. Har nog aldrig varit såhär trött. Har inte tagit några bilder men jag ska ta lite bilder på den sjuka utsikten man kan se ifrån fönstret och huset osv. puss


JUL PÅ LISEBERG

MIN SISTA JULDAG.
Varit på liseberg tillsammans med fina vänner. Kollade på konståkning och de var nog det finaste jag någonsin sätt. Helt stört. Efteråt åkte vi till ett fik och tog en fika. Dålig uppdatering de två senaste dagarna. Det är för att jag har packat och donat.
Puss
världens finaste

ORD OCH FLERA VISOR

Gud vad fin blusen va! Vart är den ifrån? Puss
Den är ifrån CHEALSE och kostar 299 eller 399..är lite osäker. Puss

SISTA LÖRDAGEN +

Min sista lördag i Sverige spenderade jag tillsammans med mina fina tjejer & annat gott folk
Nu är det bara idag, imorgon & halva tisdag kvar..sedan flygplan i ca 32 timmar..

ORD OCH FLERA VISOR


AUSTRALIEN

Åh, fyfan vad nice! Jag är verkligen avundsjuk haha. Men jag har börjat spara så min resa är på G! :) Skall ni mellan-landa någonstans eller åker ni direkt? Hur tror du den långa flygresan kommer vara? Uppdatera massor när du är där! Tack för inlägget, grymt! Kram Vanda <3

Haha va gullig du är. Vi åker ifrån landvetter till Bryssel som tar ca 2 timmar. Sedan ifrån Bryssel till abu dhabi som jag inte har någon aning hur lång tid det tar. Från adu dhabi till sidney & då är vi framme! Tror flygresan kommer att vara hemsk. Jag gillar inte att flyga. Man kan bara sitta ner, det är trångt, kan lukta äckligt osv. Men tror det kommer vara hyfsade plan eftersom det är såpass lång resa. Jag kommer uppdatera så fort jag kan. Det tar mig ca 2 dagar att flyga så det kanske blir 2 dagars uppehåll men inte mer! Hoppas du blev nöjd! Puss

LÖRDAG +



JAG HATAR INGENTING, MEN ENDÅ HATAR JAG ALLT

'
är så besviken, arg, ledsen, förbannad, förtvivlad, förvirrad. mest ledsen. hatar detta. varför kan det inte vara tisdag? varför går inte mitt plan idag. varför går det inte nu? jag ville inte åka först. ville inte lämna allting bakom mig. vänner, o, osv. hade typ kunnat döda för att få åka nu. vill åka, vill inte åka. när jag fyller 18 så är det tack för mig. ska flytta till typ dalarna. eller småland. tror inte jag känner någon där. eller kanske grekland. bort bara

I SHOULD BECOME AN ACTOR

“you are really good at acting.. one day maybe you’ll fool yourself. you seem so tough and strong, i can’t believe that you are so broken, and no one notices.”

well, thanks..


DOMINO

SISTA DAGEN PÅ CHEALSEA & 4 DAGAR KVAR TILL AUSTRALIEN!
Kom precis hem ifrån en go filmkväll hos lydia. Även min sista dag på min prao. Jag har verkligen varit nöjd med min prao. Fick även med mig en jätte söt blus och en halsduk som 'tack för hjälpen' eller vad man ska säga haha. Så himla snällt!
Puss

PUMPED UP KICKS

BRITTA-LOUISE-ANNA-OLIVIA-ELIN
Kom precis hem ifrån en given torsdagsfilosofi. Vi var på ruddalen och åkte skridskor, haha. Sjukt ball. Det var jätte längesedan jag åkte skridskor så jag sög. Kändes ganska jobbigt när Elin är konståkningsproffs...Imorgon är det sista dagen på min prao..spännande.
Hörs imorgon älsklingar
En sak till!
Tack för alla fina kommentarer jag fått det senaste. Blir så himla glad. NI GÖR MIN DAG!

IF THERE'S ANYTHING TO SAY, IF THERE'S ANYTHING TO DO, IF THERE'S ANY OTHER WAY, I'LL DO ANYTHING FOR YOU.


DOORS SLAM, LIGHTS BLACK, YOU'RE GONE, COME BACK, STAY GONE, STAY CLEAN, I NEED YOU TO NEED ME

6 DAGAR KVAR.
En av mina fina läsare bad mig att skriva lite om Australien. Vad jag ska göra där osv.
Jag och min familj ska åka till Sidney som ligger i Australien för att min moster bor där. Hon flyttade dit för ca 1-2 år sedan. Vi ska vara borta i nästan 1 hel månad. Min moster har även 2 som heter Noah & Elllie. Väldigt skönt att komma utomlands när det är så hemskt väder. Det är ju inte ens snö än? Det negativa med resan är ju att jag är borta över jul och nyår detta året med. Förra året var jag i Egypten tillsammans med min familj, Olivias familj + våran farmor. Men jag kommer över det..haha. Ska öven försöka uppdatera bloggen varje dag med bilder och vad jag gjort. Har ju bestämt mig för att jag ska lära mig att sufa. Har alltid velat lära mig det för det värkar så himla nice. Är det något nu undrar så är det bara att fråga.
puss

13 dec

Det är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag, hura hura hura. Grattis fina pappa 
Idag var det även 4 år sedan min farfar dog, jag saknar dig. Det är även lucia ifall ni missat det. Exakt 1 vecka kvar tills jag åker, bara 1 vecka. Helt sjukt.

Idag har jag inte varit på min prao. Har varit i skolan och tagit igen saker jag missat. Åkte sedan hem och sov lite. Hade glömt att köpa något till pappa så jag fick slänga mig till frölunda torg och köpa en tårta. Åt födesedags middag med familjen och sedan åkte jag och Olivia till farmor och myste lite. Åh jag satt och vänta på DH och inser att det inte kommer idag!! ååh jag som längtat.
vi hörs.

panda da panda

Godmorgon fina läsare. Har fått en del elaka kommentarer de senaste. Men som sagt. You can hate but never break me. Så sluta lägg energi på det för ja tar inte åt mig. Söker endå upp allas IP-adresser så jag vet vilka det är som kommenterar. Bara jätte pinsamt för er.
Nu ska jag snart till bussen för att åka in till min prao. Sedan måste jag åka hem och plugga sönder..
Bara 8 dagar kvar..

ringar på vattnet


SVAR PÅ FRÅGA

Den är köpt på Chealse & kostar 399 :-

3 advent

Vid denna tiden för exakt 1 år sedan så var det hur mcket snö som helst, vart är snön?
Har varit på julmarknad i bilddalsstall tillsammans med oliver's familj. Kollade runt & sedan åkte vi hem och degade. Vid 9 åkte jag till bc och dega med olivia & paula en stund. Nu ska jag kolla på julkalender eftersom jag missade den imorse. puss

+

Isabella tillsammans med Bullen (guldfisken i flaskan)
Åh tack kära Isabella för en jätte rolig kväll.

JUL

Har haft mini jul & fått massor utav fina julklappar
+ Macbook pro + En resa till Australien

11 days left

Om 11 dagar så sitter jag på ett flygplan och har flygångest. Om 11 dagar slipper jag klaga på kyla, storm och regn. Kan dock inte garantera att det inte kommer att regna i Austrailien. Hope not. Jag slipper den jobbiga julstessen och nyårs hetsen iaf.
Idag är det fredag & den ska jag spendera tillsammans med min bästis. Vi laddar upp för imorgon. TAGGAA!

I lost


THE O.C


torsdag

En torsdag itan filosofi, va är detta?
Jag fick springa massa ärenden hela dagen på praon. Så när jag kom hem somnade jag direkt i soffan och vaknade nu..Kommer antagligen inte få så mycket sömn inatt. Imorgon ska jag möta upp min madre i stan och köpa lite kläder. kiss/kiss/kiss

jag tappade bort mig själv i dig



12 dagar

dream of para-para-paradise

karma


nothing left

SHE'S BROKEN
SHE'S BELIEVING

BESLUTÅNGEST

Önskar mig ett par i julklapp, vet inte vilken färg.
VILKEN TYCKER DU ÄR SNYGGAST? GE SMAKRÅD

VÄLKOMMEN HEM


LÖRDAG


SCONES ∞

Myskväll med mina fina töser + bc.
Ida och Britta kom hem igår efter att de varit borta i ca 2 månader. Tiden har både gått riktigt fort och långsamt. Har hunnit med att skapa massa nya hemska minnen att förtränga, hehe skämt och sidor.
Har även börjat min prao idag. Jag kände för att slå något hårt i huvudet..var 1 timma för tidig. That suck's..11-2 inga tider jag ska klaga på med tanke på alla mina andra vänner som praktiserar mellan ca 7-9 till 3-4. I feel you bro.
Peace out

FORESTTHEPEOPLE

Haha visst ser jag farlig ut?
Kom precis hem från att jag har varit på dop. Nu ska jag till olivia och göra iordning mig. Igår var jag bara hemma och myste med mina älskling (oj &oj) olivia & oliver haha. Ha en bra lördagskväll! pusss

torsdagsfilosofi

Min riktiga sida, visst är jag vacker? HAHA

Ikväll har jag vågat mig ut en stund. Var hemma hos olivia och åt kvällsmat tillsammans med mitt goa gäng + oliver & cornelis (lydias boyfriend) riktigt behövligt att komma ut. Har varit inne i ca 3 veckor nu. Jag har sätt nästan alla tv program man kan se...riktigt sorligt.
Imorgon ska jag vara hemma och ha film lan med oliver och blir frisk


RSS 2.0