for the first time



Hej alla världens fina människor! Hoppas det är så sjuuukt bra med er för det är det med mig iaf. Är ju på läsö som de flesta kanske redan vet? Dom 2 senaste dagarna har varit helt awesome. Klockan är 01.48 & jag kom precis hem. Igår kom Simon liljevall, Simon Ps, Sven, Oliver stenström, Anton Falk, Gustav löving & Niklas andersson :) Louise & Erika Hansson kom hit i förrgår tillsammans med Agnes. Så både igår kväll & idag kväll så började vi med att gå ner till den sjukt fina stranden som finns här på Läsö & sedan vidare till Läsö krog, hur kul som helst! Träffade massa sköna människor, gamla danska gubbar med sjukaste humorn & massa skoj! Så nu sitter jag i min säng & luktar skiiiiiiit. Rök & instängt. Det är för att man får ju röka inomhus typ överallt på Läsö :p Chill men endå ochill. Chill för de som röker att slippa stå ute & röka men ochill för man kan knappt andas där inne. Varesig man röker eller inte, så det är väl det enda negativa. Sedan har allt varit amazing! Jag kommer antagligen lägga upp lite sköna bilder ifrån dessa kvällarna. Jag hade inte med mig min egna kamera men Louise hade med sig sin kamera så alla gick runt och tog kort. Så vi får väl se när dom kommer upp på facebook så kanske jag kan ta några sköna bilder & dela med mig på bloggen! Nu ska jag sova eftersom att vi ska åka hem imorgon :(( Har saknat hem som s***n! Men är ju bara hemma en dag eftersom att jag ska åka ut IGEN på torsdagen :( Men då är jag hemma nästa vecka på typ måndag eller tisdag? Så det blir lagom tills Olivia kommer hem. Har saknat mina vänner & min älskade pojkvän så otroligt! See yaah dude'z. Det äger att det är 16 år på sprit här xD just det...jag är 15 hehehehehehehhehohhoho. Ganska ägd :ppPPPPppPpP
Helt övertrött. Sov gott pluttizar. kiss N love
loove/a

a relationship without trust is like a car without gas, you can stay in it all you want but it won't go anywhere.


let me love you long time


http://elinelsalinneaastrom.blogg.se/

Some girls don't realize what they're worth, some guys don't realize what they have, then she leaves after realizing and then he realizes


NORGE!


Det är ju sjukt, hoppas han dör plågsamt.

låt hon in, lät hon ta

Bilder på smyckerna jag köpt!



Fotkedja jag köpte på marknaden för 60 :-
Skit söt med små blommor & diamanter på :)

Kors örhängen ifrån Only för 69 :-

Jag köpte 3 för 150 :- antagligen kass kvalitè men saksamma! haha

Åh min fina ring hehe. Mitt finger ser helt knas ut haha. Det står LOVE på den iaf för dem som inte ser det. Jag köpte den för 20 danska :- haha

Heelt underbart köp! En ögonbrynstrimmer, smart va? Slippa bli helt tårögd varje gång man ska noppra ögonbrynen. 99 :- Den är grym och jag tycker alla borde ha en!

17.08


Ååh vad är det för fel på detta vädret igentligen?? Det bara regnar & regnar :( Funderar starkt på ifall jag ska skaffa solkort när jag kommer hem. Vi ligger fortfarande kvar på Läsö men idag åker Ida hem efter att ha arit med i ca 9 dagar, så det suger. Vi ska KANSKE åka & möta upp min kära kusin Olivia imorgon. Jag har glömt att visa er mina nya smycken ju!! Ska se om jag hinner lägga upp bilder på vad jag köpt för något, see ya soon dudez.
love/a

Wanna go back


Godkväll alla sköna! Vi har förflyttat oss så nu är vi på Läsö, helt grymt.
 Jag & Ida sitter just nu & kollar på Mr Brooks.
Imorgon ska vi antagligen ta en liten ridtur vid stranden.
Jag vet att jag varit jätte dålig på att uppdatera men det finns inte så mycket att skriva om.
På dagarna går vi på långa promenader, solar & badar.
På kvällarna kollar vi på film & myser.
Nu ska jag fortsätta kolla på film, bloggar KANSKE senare.
loove/a

danmark bra, men sverige bättre




I rymden finns inga känslor



13 - Håkan Hellström


Hello lovers! Just nu sitter jag i Grenaa Marina i Danmark. Jag & Ida har precis varit i stan och kollat runt lite. Köpte ett par örhängen & snopp sugrör haha! Igår så var i Ven & så cyklade vi runt hela ön, 1,5 mil. Ikväll ska vi röjja! Saknar alla mina mongos at home.
love/a

återupplivar midsommar


just mine

älskar dig

dagen innan domedagen

Detta är jag & min fina vän Elin Elsa Linnea Åström sommaren 2oo8
Idag var jag & elin jätte duktiga!! Åkte & gymmade på morgon i ca 2,5h. För första gången i mitt liv var det mitt ansvar att få väckt någon annan, det brukar ALLTID vara andra som väcker mig, hehe. Efter jag & elin tränat iaf så åkte vi hem till elin & lagade mat. Det blev pastasallad eftersom att vi kände att inte spräcka vårat 'hurtiga mönster' haha. Sedan så åkte jag in till stan med Oliver & gick på bio. Det blev kronjuvelerna, den söög helt seriöst. inte bra alls. jätte besviken faktiskt :( imorgon åker jag på båtsemester med ida iaf.
love/a

olika känslor

Jag & Olivia visar för varandra hur vi känner när vi kollar på varandra.
sovit på rödskär varje dag i en vecka nu, allt utom i förrgår då sov vi hos britta haha. gratulationer till min älskade lydia på sin 12 årsdag eller var dej 13?.. skitsamma. på fredag åker jag & ida på båtsemester & är borta i ca 2 veckor eller mer, beroende på hur lång tid det tar för mig att döda mina föräldrar :) hehe. ska kolla på svinalängorna nu som ÄNTLIGEN finns att ladda ner. har väntat i en evighet!!
love/a

SVAR PÅ FRÅGOR

HAR INTE AVSLUTAT FRÅGESTUNDEN ÄN! TÄNKER BARA SVARA PÅ LITE FRÅGOR BARA

http://jennifersjosten.blogg.se/
1. hur länge har du bloggat?
2. vilken är din favoritaffär?
3. vilken är din tv serie?
4. varför slutade du spela fotboll?
5. hur det går det med pojkvännen?
6. vart håller du hus nuförtiden?
SVAR

1. Jag har väl bloggat till & från i ca 1 år men nu är jag väl uppe i 5:e månaden på denna bloggen
2. Det varierar massa, men favoritaffären är väl typ raglady & dem affärerna. Dom har ju nästan alltid något fint!
3. Min favoritserie är helt klart O.C
4. Jag slutade för att jag var den enda 96 så då jag var tvungen att spela med f92 & för jag klarade inte all den pressen.
5. Det går bra med min pojkvän :)
6. Jag håller för det mesta hus i fiskebäck eftersom att det är här jag bor

http://juliaaxenfalk.blogg.se/
1. hur länge har du bloggat?:D
2. Har du några djur?
SVAR

1. Jag har bloggat i ca 1 år men jag la ner min andra blogg och började blogga på denna istället. Så jag är uppe i min 5:e månad nu tror jag :)
2. Ja, jag har en kings charles cavalier spaniel
såhär ser min hund ut, inte min hund på bilden men han ser exakt likadan ut


http://anniicanilsson.blogg.se/
Har du varit förlovad någon gång, eller vill du vänta tills du vet att killen är den rätta? ;D
SVAR

Nej jag har aldrig varit förlovad. Tycker att det är lite tidigt att förlova sig när man är 15 år. Så ja, jag väntar tills jag är helt säker att jag hittat rätt kille :)

Felicia Coster
1. hur ofta rakar du dig mellan benen?
2. hur ofta onanerar du?
3. hur ofta äter du macdonalds?
4. om sanningen ska fram vill du ligga med mig då?
SVAR
1. Hela tiden, varje sekund
2. 8 och en halv gång om dagen
3. Jag äter typ macdonalds 1 gång om året haha (enda seriösa svaret)
4. Om du berättar om din bardom, säger att du haft det svårt



Sanna
gillar du håriga kukar
SVAR

Jag föredrar festis

http://dirtyhome.blogg.se/
Hur såtr du egentligen ut med alla konstiga kommentarer?
SVAR

Det är väl roligt att folk kan spendara sin tid på oseriösa frågor





när man kommer till den sidan allt tar slut


FRÅGA MER!


Frågestund!

Beslutade mig föratt ha en frågestund,kommer svara på alla frågot & jag avslutar frågestunden när jag känner för det!
love/a

19.14

here's a condom for you
i mean, since you've been acting like a dick,
you can dress as one too

Baby i was born this way

Fattar inte att jag gör detta


Finns inget ta det lugnt ikväll


Min rubrik stämmer inte alls till min kväll. Ska antagligen till en kompis AS deta hus med biosalong & kolla på bio hehe. Jag hoppas på en bra skräckfilm denna regninga fredagen. Min äckliga kompis olivia kommer snart till mig nu så ska vi åka och köpa gotter! hoppas alla får en lika fartfylld kväll som jag xD 
love/a

Dont stop party


Godmorgon! Sitter just nu vid tvn med ansiktsmask hehe. Vädret suuger! Jag åker ut på båtsemester om ca 1 vecka & antaglligen följer ida med mig. Är nog ute i 2 veckor om ens det. Sedan när jag kommer tillbaka hem så blir det kräftskiva på rödskär!! love it. Nu MÅSTE jag städa mitt rum det ser ut som en röra. Hade ju även tänk att jag skulle försöka komma in till stan men det tror jag inte jag orkar, är så sjukt trött!
love/a

You are a cinema, i could watch you forever

Heej du glade! Jag vet att jag inte varit effektiv på min blogg de 3 senaste dagarna. Men det är för att jag har sovit på världens bästa ö, guess with who? hehe. Det har varit lika bra som alltid. Första natten gjorde vi ingenting speciellt förutom att vi somnade vid klockan 00.00 konstigt nog. Rödskär är ju ön som aldrig sover..? Andra natten hade vi Entourage maraton. För er som inte vet vad Entourage är så är det en serie iaf haha. Tror inte jag stavat rätt över huvudtaget men iaf. Just det, det är ju liviz  & bc jag sovit med det två första nätterna med den tredje och tråkigt nog den sista natten för några dagar iallafall fick vi besök av Petter, Filip & Tobias. Sista natten blev det dock inte lika mycket sömn. Stackars Tobias som hade Partille cup dagen därpå (idag då). Jag somnade väl vid typ halv 4 efter att ha fixat sovplatser till alla & försökt droga ner alla för jag orkade inte höra dem mer. Så vaknar jag vid halv 9 av att Olivias hund vill ut och att det är ljust för vi glömde dra ner gardinerna. Så det sög.
Men idag har jag varit först i stan med min älskling för vi har månadsdag idag & sedan mötte vi upp hans syster Louise & hennes kompis John för att åka till allum. Det var tydligen massa rea vilket det inte ens var så det sög ganska fett. Men jag fick med mig det super snygga halsbandet/armbandet på bilden ovan hem iaf!
399 :- på Raglady & jag älskar det.
Nu ska jag lägga mig & kolla på någon bra film för imorgon måste jag till stan för konstigt nog har hela min underdel på min ena primeboot släppt, jätte knepigt så jag ska försöka fixa det. Sedan måste jag även köpa en ny onepice eftersom att min ¨gamla¨ gått sönder vilket är synd för den ägde. rip haha.
love/a
l

Havanna mamma

Hur hade vädret tänkt sig att man ska kunna få denna färg med alla dessa moln överallt? Ser ut att bli en vitare sommar
love/a

Hela världen är min

Var i stan precis & fick med mig dessa hem. Hade kite smått beslut ångest över att köpa skorna för jag kunde inte komma något klädesplagg dom skulle passa till men allt sådan får jag lösa sedan. 200 kr på Fiorucci & ca 800 kr på Friis & Co hemsida, värda som sataan! Ikväll ska jag troligtvis dygna med bästa tjejerna. hör av mig sedan!
love/a

Jag behöver dig, även fast du dödar mig

Fina va??
James Rocco klockan fick jag av mamma & Roxy klockan fick jag av min moster som bor i Australien som kom hem i torsdags.
love/a

Party now, apologize later


love/a

y


Trust no man. Fear no bitch

Börjar blogga här igen, blogspot sög haha.
Ida, Elin, Anna
midsommar i danmark, resten kan du lista ut själv!!
/love a

RSS 2.0