YOU ME AT SIX

Lär ha en ganska go träningsvärk i HELA min kropp imorgon
började med att träna kondition i ca 1 timma, zumba i 1 timma & sedan styrka i 40 min. skit dag för övrigt. vill helst gräva ner mig. nu - plugga
puss


you know what?


ca 3-4 år sedan. saknar det



åh va vi tyckte vi var coola, haha

im sure


trouble

kom hem ifrån gymmet efter ett lugn träning tillsammans med elin.
imon blir det väl inte lika roligt, blir HÅRD träning. ska känns i exakt hela min kropp.
ska nu lägga mig i sängen och kolla på breaking dawn, äntligen. jag som längtat. haha
puss


jag dör utav saknad

mindre än en månad sedan vi sist sågs. ändå dör jag utav saknaden efter er.
jag skulle kunna göra vad som helst för att få ha er nära, få hålla om er & ha morgon mys i soffan med tusental pussar ock kramar.
mina små fina hjärtan, jag älskar er något obeskrivligt

MYSHELG

Har myst hela helgen tillsammans med min älskling.


+ food

havregrynsgröt-banan-grönttea
ett tips på vad man kan äta efter/innan man tränat. jag är själv väldigt dålig på att äta efter jag varit & tränat för jag blir typ mätt av att träna, jätte konstigt.
- havregrynsgröt tycker jag är väldigt gott faktiskt. har man någon hackad frukt över så blir det ännu godare. det är ju riktigt nyttigt med
- grönt tea är en favorit. det finns många olika smaker, det är gott & det är är bra för hyn!

+ tränaa

Hemkommen ifrån gymmet. ca 2,5 timma + att jag solade. känns ju fräsht att vara lite brun nu i det vita. redovisningen gick faktiskt bra.
ska snart sätta mig & plugga lite till. har bestämt mig för att plugga minst 1 timma varje dag. måste fixa skolan nu det sista. komma in där jag vill osv, ångesten har börjat stiga en aning. ska antagligen upp vid 6 imorgon och åka till gymmet. har sovmorgon till 9, hehe. ska även åka & kolla på skidor, skidutrustnig osv.
puss



+ tordag

tröja-objekt, tunika-chealse, jeans-vm, klocka-olivers

lite skratt mitt i all ilska


TÄNK

Man fick höra redan när man var väldigt liten att man skulle setill att man inte blev våldtagen, gå ensam i skolan, hålla ihop, osv. Man fick lära sig att man skulle vara försiktig för alla farliga människor därute. Man lär sig att inte gå ensam osv. Man kan bli våldtagen även fast man inte är ensam kanske men risken blir så mycket mindre om man inte är ensam. Nu ska jag inte skriva för mycket för det kan hända när som, hur som osv.
Har någon sagt till dig att du inte ska vålta, misshandla andra människor?
Min mamma har iofs sagt att man ska vara snäll och en bra medmänniska men hon har aldrig sagt åt mig. 'Anna, du ska aldrig någonsin vålta en annan person' Men varför? Varför ska man lära sig att inte bli våldtagen istället för att lära sig att INTE VÅLDTA. Du har säkert aldrig hör någon säga att du aldrig ska vålta någon så jag känner att det är dags nu
VÅLTA ALDRIG NÅGON. DU KOMMER FÖRSTÖRA HELA PERSONENS LIV. ALDRIG NÅGONSIN. INTE UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER, ALDRIG VÅLTA NÅGON.

Nu har ni lärt ert något nytt. SJÄLVKLART ska man lära sig att inte gå själv osv, men det gäller att lära sig det andra med. De flesta normala människorna VET att det INTE är okej. Men för er som missat det så gör det ALDRIG

nu ska himlen bli vit

borde INTE se så glat ut. har suttit & pluggat konstant i 4,5 timmar...HELA min engelska redovisnig som jag ska ha imorgon är borta så jag är INTE glad. men jag är färdig nu & jag känner att detta kommer bli något bra (hoppas)
imorgon blir det ännu en dag med klassen på ruddalen & sedan träna med therese


hush, hush, hush

onsdag - stanna kvar i skolan & plugga inför redovisningen imorgon - stallet

my son


count on me like one, two, tree

nyduschad & nerkrypen i soffan
har kommit hem ifrån 3 goa timmar på gymmet. har inte gymmat på typ 3 dagar så det var riktigt skönt att vara 'tillbaka' igen. solade också, kändes som att jag behövde det. är väldigt osäker på om jag verkligen ska köpa träningskort på sportlife eller inte. ska köpa ett till 10-kort och tänka lite till på det. om man inte är där innan 3 så är det helt fullt på vadagarna. på helgerna måste man typ vara där innan klockan 10. intressant va?
over n' out

träna,träna,träna

iväg till gymmet tillsammans med therese.


tisdag +

image description
image description
skridskor på ruddalen tillsammans med klassen
på bilden nedanför är min fina vän johanna. vi har känt varandra i ca 10 år & hon är bäst.


-


pumped up kicks

är nu hemma ifrån en trevlig kväll, tack goa sofia ♥
detta är hur jag såg ut. lät mitt hår vara som det är, gillar inte att ha det lockigt men jag sliter ju sönder mitt hår eftersom att jag jämt plattar det. ska försöka låta det vara som det är ett tag. funderar på att plattpermanenta det och klippa kortare än vad det är. nu ska jag krypa ner i min säng och försöka somna.
bilder kommer antagligen imorgon
puss


lördag +

hade en jätte mysig kväll igår.
satte klockan för att gå upp & träna men isåg att oliver var vaken och jag ville inte lämna honom ensam, ville inte lämna sängen för den delen heller. som de flesta vet så var det snö, kände ingen ork. ovanlig reaktion utav mig faktiskt. förra året typ grät jag utav gläjde när jag insåg att det snöade.
Sparkade mig själv i rumpan och åkte och tränade även fast jag igentligen inte alls var sugen, men efter är det så värt. Nu ska jag sätta igång att göra iordning mig eftersom att jag ska på middag ikväll hos Sofia som firar 16 år.
puss

X


fredags mys

en mysig hemmakväll tillsammans med lillebror & oliver. åsa-nisse & jägarna 2.
puss

onsdag +

'
märktes att det var ett tag sedan jag var på zumba, haha. märkte även att det där med dans inte är min grej. men övning ger fädighet, eller?
nu ska jag åka till stallet, jätte längesedan jag red..menmen. vädret drar väl ner allas lust att göra någonting. sweden sucks.
puss

- pepp


just nu - oc


tisdag +

tillbaka till sin vanliga rutin. vaknade utav mig själv 10 minuter innan klockan skulle ringa, hur typiskt är inte det då? man hade ju faktiskt kunnat få sova 10 minuter till..åh. vädret gör en otroligt deppig.
nu är jag iaf hemma efter en kort dag i skolan (kändes dock väldigt lång) ska snart åka och träna. ska på mitt första zumba pass med en vän som precis utbildat sig som instruktör på sportlife.

måndag +

tröjan du hatar - norline & kkv
nu ska jag snart springa ner till bussen, blir antagligen en ''plugg eftermiddag'' får väl se hur de blir med det, hehe. sista terminen och jag ska kämpa som ett as. förra veckan fick jag dåligtsamvete för att jag lyssnade på musik i ena örat när vi hade genomgång och att jag ens hade med mobilen in i klassrummet. feel the change <333 skämt.
puss

Nu - släktkalas

klänning - saint tropez, örhängen - fiorucci

to wrong, to right


jag kunde dö för dig, men nu är du död för mig

helt slut & hel nöjd med mig själv
sprang i 20 minuter & sedan 1 timma indoor walking. nu är min hjärna städad, haha.
ligger död i sängen och väntar på att klockan ska slå 3 så jag kan få åka till olivia för att få mat.
ska på släktkalas till dem. för er som inte vet är jag & olivia inte bara bästavänner utan också kusiner.
nu ska jag ta en powernap, puss

The history books forgot about us, and the bible didn't mention us

åh kan inte sova, kan inte tänka heller
mot gymmet och rensa tankarna
peace out

Sooner or later in life, the things you love you lose

nameless, people won't remember you forever
do the best of it. love like you never been hurt
sadness, always there. no matter what you do, sadness is right beside you
happiness, you will be happy. you will be able to smile even if things suck right now
I will do the best of it, even if my life sucks

Vi två, hejdå.


we where nothing

Kom precis ut ur duschen efter en go pw med olivia. Har även varit på solarieöarna en liten stund. Fick även reda på att jag kunde åkt och tränat imorse eftersom att sportlife öppar klockan o5.oo fast är obemannat till 1o.oo..jaja man lär sig något nytt varje dag, eller? haha.

I work out

Underbart att det är lördag.
Att vakna halv 8 när man skulle kunna sova ut riktigt länge. Att man bestämmer sig för att åka til gymmet tills man inser att det inte öppnar förens 10..åh jag orkar inte.
igår blev det deg som jag hoppats på. vågade inte göra något annat, haha.
Nu ska jag ut på en powerwalk tillsammans med Olivia eftersom att inte gymmet är öppet. Det är ju typ skönare än att träna på gymmet.
puss

fredag den 13

to school, vaknade vid halv 7 och insåg att jag inte behövde ta bussen förens halv 9, åh
fredagen den 13 har redan börjat slå till?..efter skolan blir det att träna med jannie, ikväl blir det antagligen deg.
ha en bra dag & jag hoppas att ni slipper bli drabbade!
puss

it is finished


back to school

VÄST - ROSE N LULU
TRÖJA - H&M
SKÄRP - FIORUCCI
SHORTS - H&M
till detta mina choklad bruna uggs + tjock jackan
hade dock varit snyggare med prime men det var så sjukt kallt
Hej mina fina. Vaknade vid halv 3 inatt och trodde det var morgon, lyckan som uppstår när man inser att man har några timmar kvar att sova hehe.
Första skoldagen idag & jag var faktiskt lite nervös. Men jätte kul att få träffa alla igen. Detta är ju våran sista termin tillsammans så jag ska verkligen ta vara på detta. Har träffat de flesta av dom nästan varje dag i 10 år. Jaja, första dagen gick bra iallafall. Imorgon är det fredag den 13 så för min del blir det antaligen att dega, jag gillar inte otursdagar. Jag är otursfågel som sagt..Slängde med an outfit bild, fick många komplimangen för den.
puss

somebody that i used to know

Godmorgon
Var inte i skolan idag för jag behövde verkligen sova ut.
Igår så var jag hemma vid typ klockan 7. Var och åt Thai mat med mina älsklingar. Sedan så gick jag och min fina pojkvän hem och kollde på film. Eller aa, jag sov & han kollade. Nu ska jag iväg på hemligt uppdrag & sedan blir det stan och kolla lite. vart är snön?

+


borta bra men hemma bäst

är as trött, flygit i 2 dygn. de sista dagarna i aussie hann jag bara inte blogga. ser typ rosa ut utav någon konstig andledning?
puss

7 dec


Warriewood beach
Näst sista dagen med sol, surfing & bad. Kommer att sakna detta stället. Men det ska bli skönt att komma hem. Längtar verkligen hem nu. Känns dock inte som om att jag varit här så länge. Längtar inte hem till vädret. Det är ju storm i sverige. Dagmar, emil, gudrun, berit och allt möjligt.
Men idag har jag spenderat min dag på Warriewood beach. Än jätte mysig strand som inte är hälften så stor som Palm beach. Somnade i solen och brände upp dela ryggen...har bränt mig typ varje dag för jag slarvar med solskyddsfaktorn. Men idag smörjde jag in hela kroppen riktigt noga med 30+ och ENDÅ brände jag mig. Har bränt mig något sjukligt..Nu ska jag äta middag & fortsätta med att tycka synd om mig själv.
Puss

noah&jag

steve,noah,ellie&jag -
han är helt grym

steve,noah,ellie&jag -
jag har tröja på mig för att jag är tvungen att ha det när jag surfar för jag fick utslag utav vaxet som man har på brädan

7 dec

Linnea -
Åh, hur mycket kostar Uggsen där borta? :)
Pusss

 140$
 så ca 1050 kr. det är mindre än halva priset utav vad de kostar i sverige.
Har även sätt billigare än 140$ här nere
Puss


new - 6 dec

UGG's Australian
det är ju nästan ett måste när man är i landet? Man kan aldrig få förmånga UGG's




Abercrombie & Fitch T-shirt
Färgen blev jätte konstig? Tröjan är mörkrosa och texten är i marinblå. Ska se om jag kanske kan få en bättre bild någon annan dag.

Ralph Lauren keps
Marinblå med gul/vit detalj


LULU & ROSE jeans väst
med typ virkat på ryggen. MYCKET snyggare i verkligheten och den kommer vara BOMB till sommaren




6 dec


HEJ FINA!
kom precis hem ifrån en låång dag på stan. Fick med mig fina saker hem så jag är rätt nörjd faktiskt. Har inte köpt så mycket saker jag velat och jag letade ihjäl mig efter ett par till shorts men jag hittade inga. Så efter beachen imorgon så ska jag antagligen in och leta lite till. Bilder på sakerna kommer senare. Puss

5 dec

Fin dag med min fina familj
Först åkte vi in till China town och gick till paddy's market. Det var som en marknad i t.ex. Thailand, Egypten osv. Fast om man åkte en trappa upp i centret så kom man till ett ställe som var som Frölunda Torg typ. Äkta saker. Sedan gick vi och åt en jätte god middag vid darling harbour. Efter en god middag så gick vi på bio. iMax, världens största bioduk typ. Vi såg på Mission Inpossible 4, hur grym som helst. Helt klart ett biotips! Imorgon blir det ännu mer shopping fast på ett riktigt köpcenter.
puss



Min fina mamma, pappa, lillebror & jag. Min syster tog kortet

Paddy's market i China Town

iMax. (bilden är tagen ifrån google)

4 jan

STARBUCKS
Gick längst havet efter vi ätit och letade efter något mysigt kaffe ställe
Vad gör man inte om man hittar ett starbucks cafè? Köper latte & smoothie såklart!
 



4 jan

En mys kväll i staden tillsammans med min fina syster
Åkte in till stan och kollade först i affärer. Vi var lite sent ute för allting stängde precis när vi kom typ. Så vi gick runt och kollade efter någon mysig resturange som vi skulle äta på. Tillslut hittade vi en mysig en.


4 jan

God morgon! Klockan är typ halv 8 och jag är snyggare än någonsin, hehe. Skämt ÅT sidan.
Idag blir det till att dega vid poolen bara. När det är 30 grader orkar man inte göra så mycket faktiskt, hehe.
puss



3 jan

Mona vale beach
Varit på stranden hela dagen, varmt som attan.

2 jan

Äntligen haft min första riktiga surflektion!
Den var 2 timmar lång. Först skulle man välja bräda, få på sig våtdräkten & ha lite teori vad man skulle göra ifall man blev utdragen utav en ström eller om det kom en haj osv. Fick även reda på att det hade varit en 2 meters lång farlig haj på nyårsafton 1 timma efter vi hade gått hem. Sådär halv skönt att vara på samma ställe, i samma vatten i ca 1 och en halv timma. Jag hade hur kul som helst och vädret var helt underbart så det var grymt. Fick inga bra bilder riktigt. Fick bara bilder på mig i en mini-våg. Menmen. Dålig uppdatering men jag har haft så mycket för mig så det har inte blivit så mycket tid vid datorn och det går ju inte att blogga igenom telefonen för blogg.se appen är sämst. Ska försöka bli lite bättre.
puss


1 jan

Gott nytt år på er!
Legat vid poolen idag för att vila upp mig inför min första riktiga surflektion, as taggad. Har velat lära mig detta så länge nu.
Nyårs löften och mitt år 2011 kommer när jag kommit hem så om ca 11-12 dagar.
puss

HAPPY NEW YEAR


31 dec

I väntan på de första raketerna som började klockan 9

Under tiden som vi väntade så blev vi underhållna med ett plan som skrev i luften
R u going 2 heaven. How? Trust Christ





Utsikt ifrån parken

ÄNTLIGEN!






RSS 2.0