behåll skorna på, du är ju ändå här för att gå


om jorden går under, så dör jag olycklig



''Livet är som en spegel, den blir vackrare när du ler''

Jag har sovit ute på älskade rödkär med det bästa vännerna i världen.
loove/a

You know my name, but you don't know my story

Det fungerar inte att ladda upp bilder!! Men jag har haft världens bästa konfirmations avslutning. Jag har helt klart dom bästa vännerna någonsin. Tack för alla fina presenter!! Det kommer bilder på allting. Fick i mesta dels pengar men en massa fina rosor & UNDERBARA smycken! Imorgon ska jag tillbaka till skolan. Tack för bästa dagen. Bilder kommer imorgon om bloggen slutar dampa!! KÄRLEK TILL ALLA FRÅN ERAN ANNA

Det här är värt att dö för

loove/a

Jag är så hög, jag kunde nästan dö

Lunchat med världens bästa pappa på Jensèn. Precis när vi ska få våran mat börjar pappa rota i sina fickor. ojojoj the plånka is at home....Yeey greate daddy! Jag hade 26 kr på mig hehe..så pappa fick lägga sin klocka som pant tills han kom tillbaka och betalade. Så jag fixade pengar och gick tillbaka lite senare & betalade. haha. Klockren Ove Sundberg 
loove/a

Mitt rum förstör mitt humör

detta är ingenting om jag jämnför med resten..

Hela världen är så underbar

Hörde jag att jag hade bästa praon någonsin? Ja det gjorde jag visst
Tacktacktacktack för denna fina tunikan.
Chealse 299 kr
Hörde jag världens bästa pojkvän? Ja det gjorde jag
Tacktacktacktack mitt hjärta. Du är underbar.
På hjärtat så står det - Listen to your heart it will leads you exactly where you need to go

loove/a

Om sanningen ska fram


Hello lovers! Just ni sitter jag i soffan & myser med min lilla hund som drömmer madrömmar så han piper och gör jätte konstiga rörelser. Stackars liten :( Men idag har jag iaf haft en grym dag. Jag har spelat fotboll med goa brudar & startat ett nytt fotbolls lag. Kommer dock inte ihåg vad vi hette..hehe. Jag har faktiskt haft med min kamera och tagit bilder men jag hittar fortfarande inte min himla sladd!! Idag fyller även min älskade mormor år. Imorgon är det sista konfirmationen innan jag konfirmeras & så ska jag luncha med min fader i stan. Jag har äntligen varit inne i den nya avdelningen på frölunda torg, vet inte riktigt om jag tycker att det är bra eller dåligt..kommer bli jobbigt när det finns så många olika affärer. Nu ska jag fortsätta kolla på CSI.
loove/a

Gitarrer & bas, trummor & hat

Börjar om ca en timma. Ska ta bussen om en kvart. Sitter i sängen med ansiktsmasken på. Orkar inte röra mig. Det snöar ute..Känner mig riktigt sjuk. Bestämde TYP datum till när jag åker till rumänien igen. Om en månad åker jag ungefär. Nu ska jag skynda mig. Bloggar mer senare.
loooove/a

Jag, Britta, Olivia & Olivias gamla inneboende Judit

Aldrig mer


True


Helt ok kvälls häng

love/a

Rolling in the deep

Åh hur underbar praktikplats har inte jag då?
Fick denna super fina tunikan av min handledare
CHEALSE 299 KR
Helt underbar nu till sommaren och allt

loove/a

Someone like you

Dagens outfit

Valborg

Dresscode
Klänningen - Chealse 299 kr
Min valborg började med att jag åkte in till stan vid halv 11 & fixade med mitt hår. Mötte därefter min älskade vän Britta & bara tog det lugnt nere vid floden. Åkte och köpte blommor och senare vidare till Olivers farfar för att ha överasknings fest eftersom att han fyller 90 år på måndag. Sedan så åkte jag & Oliver till långedrag på fest. Efter det så åkte vi hem till mig & kollade på film & myste. Det var en underbar valborg. Big loove.
loove/a

I don't need your money

Nu måste det bli ändring på mitt bloggande! Fy skämms på mig. Ser att det är många som längtat efter mig dessa dagar hehe. Jag har iallafall klippt mig riktigt kort & slingar håret blont. Blev faktiskt riktigt nöjd. Kommer sakna att ha långt hår men man får väl hoppas att det växer ut snart igen. Här är resultatet iaf, det är inte världens bästa bilder men endå. Eftersom att jag har varit så duktigt och slarvat bort min kamerasladd så får ni bättre bild när jag hittat den/ köpt ny.Enjooy!
loove/a
(mitt hår slutar där det rosa strecket börjar typ)


RSS 2.0